Alla inlägg den 25 augusti 2013

Av Roland o Ingegerd - 25 augusti 2013 17:02

Väl framme i Boden på torsdagen parkerar vi och sedan blir det grillafton med långbord och allt.

 

Fredagen är den dagen då de flesta beräknas att komma och vi går runt och träffar vänner från Spanien som också är här. I Boden är det också skördefest denna helg så vi gör ett besök där bland marknadsstånd och andra aktiviteter. På kvällen blir det en tur till öltältet som avslutning på dagen.

På lördagen är schemat tight, först är det invigning av träffen med svenska, norska och finska deltagare, därefter skall vi på en rundvandring i Rödbergsfortet, en försvarsanläggning som numera är nedlagd och fungerar som ett museum. Den visningen blev lite snopen för när bussen kom fram var grinden stängd och efter div. telefonsamtal fick vi besked att det inte blev någon visning. De ansvariga på fortet hade ”glömt bort” denna bokning och det fanns ingen guide tillgänglig på så kort varsel. Kvällen skulle, för de som så önskade, avnjutas på ”Western Farm” med grillbuffé och underhållning  med avfärd vid 16-tiden från campingen och återkomst runt 21.00 Prisutdelning till de som placerat sig i bangolftävlingen och dragning på lotterierna skedde lite senare på kvällen i öltältet varpå var och en gick till sitt. (i alla fall gjorde vi det).

     

 

Avslutning och överlämning av stafettpinnen till den norska motsvarigheten till Caravan Club som skall anordna Nordiska Kalott Träffen nästa gång (d.v.s. 2015) skedde på söndagförmiddagen och därefter skingrades deltagarna under dagen. Vi stannar en natt till eftersom vi skall träffa Mary och Alf imorgon innan vi vänder tillbaks till Kallhäll. Sammantaget så var det en trevlig träff där vi träffade både gamla goda vänner och nya ansikten.

Ovido - Quiz & Flashcards