Alla inlägg den 22 januari 2014

Av Roland o Ingegerd - 22 januari 2014 10:54

Som ni förstår så har det inte hänt något av större intresse den sista tiden, jag har uppgraderat värmaren i husbilen och lite annat småfix men det är som sagt inget att skriva hem om. Igår, emellertid, så hände det saker. Efter ett par dagar med mediokert väder så blev det en fantastisk dag och då passade svenskkolonien på att samlas på stranden med grillar och vin och ett glatt humör.

 

Lite historieberättande som alltid brukar avrunda det hela blev det också.

 

Medan vi satt där och hade det mysigt passerar en dam på väg till havet och vi tar för givet att det ska bli ett snabbdopp men ack vad vi misstog oss. Damen i fråga (nationalitet okänd) travar rätt ut i vattnet och börjar simma längs stranden och hon simmade säkert ett par hundra meter innan hon landsteg igen. Jag tror inte jag tar helt fel om jag säger att vattentemperaturen var 15-16 grader vilket inte gör det hela mindre imponerande.

 

Dagen avslutas med lite tärningsspel hos Kent o Birgitta och som vanligt flög tiden iväg, plötsligt hade klockan blivit 22,30 och det var dags för hemgång. En fantastisk dag på alla sätt.

 

Ovido - Quiz & Flashcards