Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Roland o Ingegerd - 3 februari 2014 21:42

Då är vi tillbaks i Bolnuevo och allt återgår till normala gängor. På onsdagen är vi bjudna på kaffe hos Curt och det avnjutes ute i solskenet, det ni ! Jag luras lite, solen sken men det blåste lite snålt mellen varven.  

Resten av veckan blev ganska lugn, en kväll var vi några stycken som gick ut och åt och på fredagen var det surströmmingskalas hos Curt för dem som gillar sånt. Vi hakade på när gänget fortsatte till fredagsdansen inne på "Socialen", men för övrigt var det inga extravaganser. Men på söndagen blev det partaj igen. Det eminenta amatörbandet "Bolnuevo Boys" spelade på Blues House och den spelningen gick inte av för hackor. Vi åt gott och hade mycket trevligt. Maten på Blues House är bland det bättre som finns att tillgå bland Bolnuevos restauranger.    

Lite senare blev det spontandans och till och med en fyrbent vän fick vara med.    

Dagen avslutades i Curts lägenhet med en liten sängfösare och mycket prat.

I dag måndag åkte vi tillsammans med Curt till Cartagena och handlade lite och hade även tänkt besöka Marinmuseet men där blev det stopp, museet är stängt på måndagarna. I stället blev det en promenad i staden och det finns mycket att titta på. Vi hittade saker som inte ens Curt hade sett trots att han har varit här ett antal vintrar tidigare. Lavendeln blommar och mandelträden likaså.   En underbar syn.

 




Ovido - Quiz & Flashcards