Alla inlägg den 23 juni 2015

Av Roland o Ingegerd - 23 juni 2015 08:42

Midsommaren i år blev vädermässigt inte den bästa, det var första gången på många år som vi inte kunde inta midsommarlunchen under bar himmel. Vi firar den som vanligt på Sturkö med delar av släkten och anlände på tisdagseftermiddagen. Onsdagen förflyter utan större arrangemang och på torsdagen gör vi en utflykt till Saxemara båtvarv samt åter lunch i Ronneby Brunnspark. På midsommaraftonen åker vill Trummenäs och tittar på firandet där, det börjar bra men när dansen pågått en stund blir vi avkylda med en skvätt regn.

 

En utflykt till en dovhjortsgård med tillhörande gårdsbutik blev det på lördagen innan vi, läs och häpna, kunde äta middag utomhus och faktiskt kunde vi sitta ute hela kvällen. På söndagen åker vi vidare till Gärsnäs på Österlen för att träffa några vänner från Spanienresorna. Jättekul att ses igen. Vödret på Österlen skilde sig inte så mycket från det i Blekinge så rubriken gäller även här.

 

Det blir lite som en ställplats när vi kommer med husbilarna. På måndagen får vi en tur, guidad av värdfolket, i trakterna runt Simrishamn och Kivik innan vi återvänder och även idag kunde vi äta utomhus.

Ovido - Quiz & Flashcards