Alla inlägg den 25 januari 2016

Av Roland o Ingegerd - 25 januari 2016 10:00

På lördagen fyllde Rune 70 år och bjöd på en fantastisk fest på kvällen. Han uppvaktades av oss och tillresta släkt och vänner.

   

En minikabaré framfördes av några och den hade naturligtvis anspelning på Runes hjälpsamhet i allmänhet och hans idrottsintresse i synnerhet.

 

En otrolig måltid med mat i överflöd och dryck därtill serverades varefter Pite-borna hyllade Rune (även han Pite-bo) med en speciell visa: "Nere vid Piteälva" .

   

Senare träddes dansen till tonerna av Bolnuevo Boyz. (De har haft fullt upp den gångna veckan). Lördagen hann bli till söndag innan det hela slutade. Tyvärr led Rune av en rejäl förkylning så han kunde inte vara med hela kvällen och det tycker vi naturligtvis var mycket tråkigt.

 

Av Roland o Ingegerd - 25 januari 2016 09:57

Bolnuevo Boyz spelade i onsdags på Blues House, egentligen skulle de ha gjort det förra söndagen men något hade hakat upp sig med Blues House´s tillstånd för utomhusmusik så därför blev det framskjutet. Som vanligt var det full fart trots att Boyzen är decimerade i år av lite olika orsaker.

 

God mat o dryck serverades och eftermiddagen blev lyckad med lite dans i solskenet.

   

Efteråt samlades vi några i campingens bar för att umgås. Campingen testar att ha baren i ”Socialen” öppen mellan 15.00 o 22.00 på vardagarna och då får man ju ställa upp så att det lönar sig och testen slår väl ut.

 

Ovido - Quiz & Flashcards