Alla inlägg under mars 2014

Av Roland o Ingegerd - 5 mars 2014 17:57

Så blev det onsdag och avresa för några. I morgon åker Kjell o Birgitta hem och de bjöd på vin och snittar på eftermiddagen.    

Det börjar tunna ut med övervintrare nu och det medför ju lite avskedsfester som jag tidigare skrev. Tråkigt för stunden men vi hoppas ju att vi ses till hösten igen.

Av Roland o Ingegerd - 5 mars 2014 17:47

På tisdagen åker vi till Mazarrón och äter på La Sienna. Damerna lämnar Bolnuevo några timmar tidigare än herrarna och fördriver tiden med lite shopping. Jane o Rune organiserar detta och det är ett trevligt inslag under övervintringen härnere. Vi var 18 personer som åt och drack, en tre-rätters med dessert och kaffe m. avec inklusive vin för 10 € / pers. är väl minst sagt överkomligt. En liten drink på en bar hann vi också med innan bussen körde oss hem.    


Av Roland o Ingegerd - 3 mars 2014 15:54

Nu avlöser festerna varandra, många börjar lämna campingen och det blir avskedsfester lite varstans. Mestadels är det lite ost och vin som serveras och vinterns upplevelser summeras mellan tuggorna. Idag hade de tyska övervintrarna karneval på Maria´s och vi passade på att gå dit och titta och äta lite samtidigt. Man kan väl säga att det var full fart med musik och dans.    


Av Roland o Ingegerd - 1 mars 2014 12:38

Även i år anordnar campingen en maskerad i "Socialen". Några klär ut sig och några gör det inte, och det är bara att konstatera att fantasin har väldigt få gränser. 

 

Paret på den sista bilden (ett par från England) vann kostymtävlingen.


Även personalen på campingen deltar med sina familjer, man får en känsla att det samtidigt är lite av en firmafest kombinerat med maskerad. Och en sak är säker, de sparar inte på krutet när det gäller kostymer och idéer.

     


Ovido - Quiz & Flashcards