Alla inlägg den 7 mars 2016

Av Roland o Ingegerd - 7 mars 2016 09:37

Det börjar närma sig avfärd, den 10 mars kör vi norrut för att via Frankrike ta oss till Bournemouth och fira påsk med barn o barnbarn. Detta innebär naturligtvis en massa arbete med rengöring av vindskydd, tält och mattor men det hindrar ju inte att vi har lite trevligt mellan arbetspassen.


På torsdagskvällen går vi ut och äter med goda vänner, det blir lite avslutningsfester när man har stått här en hel vinter.


I fredags bjöd campingen på den årliga flamencoshowen, trevlig musik och en härlig uppvisning. Tyvärr var ljusförhållandena sådana att bilderna vi tog inte blev något att visa men vi hade i alla fall trevligt. Eftersom det var samma ensemble i år så kan jag faktiskt visa en bild från 2014 så ni får lite känsla av det.

 


Lördagen blev inte sämre, en souvasmiddag bjöds vi på då. För den som inte vet vad souvas är så ska jag berätta att det är lättrökt renskav som serveras med potatismos och lingonsylt och det är jättegott. En väldigt trevlig eftermiddag/kväll i goda vänners lag.

 

Igår var det som vanligt musikunderhållning på Blues House. Orkestern för dagen hette ”The Gecko´s”.  Mycket bra musik blev det. Vi misstänker att de var f.d proffsmusiker som passade på att dryga ut pensionen samtidigt som de hade roligt själva. Sångaren har vissa likheter med Bruce Springsteen som han kommer att se ut om några år.  

   

Åter till vardagen, idag plockar vi förhoppningsvis ihop det sista så att vi kan njuta de sista dagarna innan vi drar vidare.

Ovido - Quiz & Flashcards